PDA

View Full Version : cam and mic



gary67
09-03-2011, 09:54 AM
I have a Logitec C120 webcam and an external mic which works perfectly in Skype, however I have been trying to record a short video to send overseas and the logitec software will not pick up the microphone.

So i can record the video but not sound yet sound and video both work in Skype. Any suggestiions

wainuitech
09-03-2011, 10:02 AM
Have a look in the logitech setting, you may find an option to let Logitech be the default recording - I know skype has a tendency to take over even when turned off.

Edited: just check under sounds/Recording in the control panel that the Cam Mic is set to default ( assuming its the mic being used)

gary67
09-03-2011, 12:49 PM
Its a separate mic as the cam doesn't have one

Speedy Gonzales
09-03-2011, 01:10 PM
Buy a ms cam with builtin mic

gary67
09-03-2011, 01:39 PM
If only I had the cash I would