PDA

View Full Version : Firefox with incorrect display?



EviLClouD
05-02-2011, 10:15 PM
Hi guys quick question. I had reinstalled firefox yesterday and this has only started happening since. When i visit mediafire.com with firefox the page shows up like this. I'm pretty sure i'm missing a plugin/add on somewhere? I've got java, shockwave and flash installed.

http://img651.imageshack.us/img651/5403/firefoxu.jpg

As internet explorer shows the site fine as shown below.

http://img217.imageshack.us/img217/1851/16210799.jpg

Anyone know the solution? Many thanks in advance.

Speedy Gonzales
05-02-2011, 10:28 PM
Could be a stuffed FF profile or something. Uninstall it / delete its folders. Then reinstall it

EviLClouD
05-02-2011, 10:44 PM
Didnt think it would work since i reinstalled yesterday but it worked. Thanks alot man :)

Speedy Gonzales
05-02-2011, 10:48 PM
Sweet !