PDA

View Full Version : banner gone again



goodiesguy
27-12-2010, 11:22 PM
Anybody else got this issue, or is it just me?

I just want to make sure it's nothing to do with my internet connection.

GameJunkie
27-12-2010, 11:24 PM
what banner?

Edit: hold that thought, mine's gone all crazy down the side now

ubergeek85
27-12-2010, 11:31 PM
Not sure, but www.pcworld.co.nz isn't loading for me, could be related, or I might've just screwed up my IPv6 tunnel.

The Error Guy
28-12-2010, 06:59 AM
Nope, its as goneburger as our tech class in the spray booth :p

paulw
28-12-2010, 08:10 AM
Gone again with Opera 11..

pcuser42
28-12-2010, 08:21 AM
PC World itself is gone, however this time around there's no ugly navigation bar on PressF1.

The Error Guy
28-12-2010, 09:04 AM
Arg! massive google ads down the side!!!

This is terrible

gary67
28-12-2010, 09:27 AM
Just the top banner gone awry, no side ads. Just tried editing the Stylish script to sort out the top arrrrgggghhhh made it worse, still easy to step back though as keep a copy stored in a word doc

Zippity
28-12-2010, 09:48 AM
This is such fun - not :(

GameJunkie
28-12-2010, 09:58 AM
the homepage doesnt load bit i can get to the forum by going to pressf1.pcworld.co.nz

SP8's
28-12-2010, 10:45 AM
Nothing changed for me ... been the same for the past couple of weeks. Using Chrome .. :D

SP8's
28-12-2010, 11:38 AM
Spoke too bloody soon ... just went to crap @ 11.38am .... bugger !!

southern_jas
28-12-2010, 12:36 PM
All crap here with Chrome as well

SP8's
28-12-2010, 12:53 PM
Nope ... some nice person just flicked the switch and it's all back to normal .... :D ... think theyz just a playin' wiff us .... :D

The Error Guy
28-12-2010, 02:07 PM
Nope ... some nice person just flicked the switch and it's all back to normal .... :D ... think theyz just a playin' wiff us .... :D

Merry Mindf*ck :D

Zippity
28-12-2010, 02:30 PM
nothing wrong at my end......................................now :)