PDA

View Full Version : Windows error



WayneMiddy
26-08-2010, 06:40 PM
XP home Sp3 1.5 gb ram not responding as it should some icons not responding when clicked on comes up with error report as detailed. Do i need to reinstall windows?

Windows error report:
BCCode : 1000008e BCP1 : C0000005 BCP2 : 00000000 BCP3 : F78D6958
BCP4 : 00000000 OSVer : 5_1_2600 SP : 3_0 Product : 768_1

Mozilla report
Add-ons: {0538E3E3-7E9B-4d49-8831-A227C80A7AD3}:0.9.10.2,{CF40ACC5-E1BB-4aff-AC72-04C2F616BCA7}:1.5.2.29,{CAFEEFAC-0016-0000-0021-ABCDEFFEDCBA}:6.0.21,jqs@sun.com:1.0,antiphishing@ bullguard:1.0,{972ce4c6-7e08-4474-a285-3208198ce6fd}:3.6.8
BuildID: 20100722155716
CrashTime: 1282791739
EMCheckCompatibility: true
Email:
FramePoisonBase: 00000000f0de0000
FramePoisonSize: 65536
InstallTime: 1279935577
ProductName: Firefox
ReleaseChannel: release
SecondsSinceLastCrash: 266309
StartupTime: 1282791477
Theme: classic/1.0
Throttleable: 1
URL: http://www.google.co.nz/imgres?imgurl=http://www.salvationarmymedia.org/presentation/Clouds_Background.jpg&imgrefurl=http://www.salvationarmymedia.org/presentation_resources.html&usg=__g0iCoGQLxGe3DcCILcWz7xN7oas=&h=768&w=1024&sz=91&hl=en&start=0&zoom=1&tbnid=nKFXfIt6Eh1TuM:&tbnh=132&tbnw=194&prev=/images%3Fq%3Dclouds%2Bbackground%26hl%3Den%26clien t%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:official%26biw%3D1024%26bih%3D572%26gbv%3D2%26t bs%3Disch:1&itbs=1&iact=hc&vpx=569&vpy=106&dur=19874&hovh=194&hovw=259&tx=102&ty=139&ei=yth1TN-9PIKesQPP84ihDQ&oei=yth1TN-9PIKesQPP84ihDQ&esq=1&page=1&ndsp=15&ved=1t:429,r:3,s:0
Vendor: Mozilla
Version: 3.6.8

This report also contains technical information about the state of the application when it crashed.

Cheers Wayne

Speedy Gonzales
26-08-2010, 07:44 PM
Looks like Firefox is crashing? Or is windows? If its FF, it could be an addon causing it

WayneMiddy
26-08-2010, 08:31 PM
Both i think, should i start with disabilling some addons in FF?

WayneMiddy
26-08-2010, 08:33 PM
Just went to start FF it crashed windows

Speedy Gonzales
26-08-2010, 08:35 PM
Disable auto restart, then if it crashes again, tell us what the stop error is. It may also show a file or driver. Tell us what the name of it is. Is bullguard on this?? Does it install an addon or something in FF? Hmnm {CAFEEFAC-0016-0000-0021-ABCDEFFEDCBA} maybe malware. If Malwarebytes is installed, scan the whole hdd

WayneMiddy
26-08-2010, 08:50 PM
Thanks speedy have disabled auto start yes Bullguard is installed FF add-ons include Adobe DLM 1.5.2.29, Bullguard Antiphishing Toolbar 1.0 now disabled, Forcastfox 0.9.10.2, Java console 6.0.21, and Java Quick Starter 1.0
Cheers Wayne

Speedy Gonzales
26-08-2010, 08:52 PM
Java addon should be OK. Its possible Bullguard was crashing it. Soon find out

SoniKalien
26-08-2010, 08:53 PM
What happens if you disable the java addons?

WayneMiddy
26-08-2010, 09:07 PM
Thanks will try one thing at a time when it reloaded FF it auto disable the BG add on just running a BG scan at the moment which has caused it to crash before Malwarebytes did the same.

WayneMiddy
26-08-2010, 09:37 PM
Well its geting interesting ran BG scan locked up at 43% incountered a problem wants to send a report tried to start FF now blue screen, A problem has been detected .........
BAD_POOL_HEADER
Technical info
***stop: 0x0000019 (0x00000020,0xE12A4318,0x0c070801)
Hope this helps and thanks Wayne

Speedy Gonzales
26-08-2010, 09:41 PM
Looks like bad memory can cause that stop error. Test it with memtest or something

WayneMiddy
26-08-2010, 09:54 PM
That might explain it I added 1gb and left in the 500 mb that was already there maybe i might pull the 500mb

Speedy Gonzales
26-08-2010, 10:00 PM
If it was fine with the 512 mb, the 1 GB is probably faulty / bad

WayneMiddy
26-08-2010, 10:05 PM
Thanks speedy will pull the 1gb

WayneMiddy
28-08-2010, 02:53 PM
Hi all tested both sticks by themselves, both okay just wont work together, have left in the 1gb ram all sweet.
Thanks for the help, Wayne