PDA

View Full Version : Office 2010 - ribbons



Nomad
15-08-2010, 08:55 PM
Hi, re: the ribbon design. I upgraded to 2010 from 2007. It's pretty much the same right with the extra File menu.

Perhaps it was my misunderstanding that 2010 had the option of the traditional menus.......

Snorkbox
15-08-2010, 09:01 PM
You can get a menu on the Office 2010 ribbon using third party software by the way. It has been discussed before on PressF1.

This for example.

http://www.ubit.ch/software/ubitmenu-languages/

HTH