PDA

View Full Version : Google Chrome question.



prefect
17-07-2010, 04:32 PM
I make a shortcut in google chrome on desktop. Trademe is the main one I use.
When I click it open the toolbar with the forward back buttons reload favourites button and tool bar is missing. XP home
I have tried to fix this for months its a gigantic pain in the arse have to close program down and relaunch it to go forward.
If I open chrome and type in trademe into the address bar its cool the buttons are there.
Same on my boys laptop he has w7 it drives him spaso

pcuser42
17-07-2010, 05:21 PM
IIRC this is a feature: a website as an application.

SP8's
17-07-2010, 05:24 PM
Why don't you just make Trademe your homepage in options ?

Agent_24
17-07-2010, 05:39 PM
Use FireFox with a Chrome skin?

The Error Guy
17-07-2010, 08:15 PM
Not sure why that would happen. I gave up with shortcuts and started using the "new tab" as my home page, quickly access my common sites and if you ctrl+click they open in new tabs too.