PDA

View Full Version : Do Vodafone still lock prepay handsets?



annie
21-06-2010, 08:27 AM
I want to get a handset to use on 2degrees, but the one I like is sold as Vodafone.

Do Vodafone still lock their handsets?

Erayd
21-06-2010, 08:32 AM
If I remember correctly, they only locked phones for a few months, before being roasted by the commerce commission about it - at which point they reverted to selling them unlocked again.

If for some reason they do sell you a locked phone, I'm reasonably sure they are required to unlock it for you on request.

annie
21-06-2010, 08:35 AM
Thanks for that!

Alex B
21-06-2010, 09:59 AM
Yeah, they have never locked their handsets, if they did it was for a very short period of time. Overseas stuff on the other hand is mostly network locked.