PDA

View Full Version : OK, who broke PBTech?



wratterus
04-06-2010, 12:13 PM
Interesting...

Try and look for some motherboards or something. :p

www.pbtech.co.nz

Nomad
04-06-2010, 12:15 PM
Seems fine now.

wratterus
04-06-2010, 12:19 PM
I can't see any motherboards apart from Asus, and a whole heap of pricing for stuff on their home page has gone awol...

Chilling_Silence
04-06-2010, 12:19 PM
They're real clever, they do live updates during the daytime to their website :p

Nomad
04-06-2010, 12:21 PM
I can't see any motherboards apart from Asus, and a whole heap of pricing for stuff on their home page has gone awol...

I thought they only had ASUS :p
Get the LCDs for free, do it, do it ...... :D

bob_doe_nz
04-06-2010, 12:28 PM
*sigh* If only they would redesign their website.

Nomad
04-06-2010, 12:30 PM
I use the PB Wellington one but then again ... they are not that price competitive for most things. Also the Wellington shop appears to be more pricey than the Auckland one.

wratterus
04-06-2010, 12:45 PM
They're real clever, they do live updates during the daytime to their website :p

:lol:

Well done on their part. They better get it fixed by 3pm, they've already lost a few sales from here... :p

wratterus
04-06-2010, 04:49 PM
Fixed, finally. :badpc:

Chilling_Silence
05-06-2010, 09:31 AM
Yeah same thing, they don't have the price on their website, I simply have to go elsewhere .. it happens once every few weeks, really stupid IMO, do it after-hours.

Chilling_Silence
05-06-2010, 12:39 PM
Damnit was placing an order this morning and then BAM! it goes down :(

Not a happy chappy. Oh well at least I'd found the items I wanted and I know they're in-stock at Penrose, might have to make a trip out there later on :)

Chilling_Silence
05-06-2010, 12:41 PM
...and two minutes later, right after I make the post, it comes back up.

I *know* it wasn't just me because I checked from my Big Time connection, remote-desktop'd to my parents and checked from their Orcon, and also from my iPhone on XT, none could get to it :(

Oh well at least it's back and I can print my invoice now :D