PDA

View Full Version : Finished my BB cap in hrs



Nomad
04-05-2010, 04:41 PM
3GB finished in 2hrs. I thought the file was only 2GB. I better ring them for a top up or just let it be open billing ...

Gone in 2hrs - that's a new record. Only got the new balance today.



:-/

wainuitech
04-05-2010, 05:33 PM
narrrrrrr easy to do - just download a few ISO's from MS, and 3Gb is gone.

prefect
04-05-2010, 05:42 PM
What are ISOs?

nedkelly
04-05-2010, 05:45 PM
cd or dvds saved to a file that can be burnt to another cd or dvd, or they can be virtually mounted on your computer

KarameaDave
04-05-2010, 06:09 PM
All about it here, prefect

http://en.wikipedia.org/wiki/ISO_image

prefect
04-05-2010, 06:18 PM
Thanks for that

Nomad
04-05-2010, 06:44 PM
I think I will just have slow net for the rest of the month.
I downloaded 64bit Win7 cos school only had 32bit. Part of MS's E-Academy for IT students :cool:

It said 2GB on the webpage :p I thought I could turn off router but 1hr each night to conserve it ..

wainuitech
04-05-2010, 06:52 PM
Most of the 64 bit are close to 3GB ( show as 2.7 to just over 3) depending on which version you get.

The 3 versions I have here from MS,--- HP, Pro and ultimate show as 3.1GB (and a bit):) each.

Nomad
04-05-2010, 06:55 PM
MS should update their webpage :D
Have to download the drivers slowly now.

Agent_24
04-05-2010, 07:24 PM
3GB finished in 2hrs. I thought the file was only 2GB. I better ring them for a top up or just let it be open billing ...

And that is why I have Telecom's Big Time plan...

Chilling_Silence
04-05-2010, 09:56 PM
And that is why I have Telecom's Big Time plan...

+1!

Downloading the trials of Adobe CS5 for both PC & Mac. 4.5GB ea :)

Agent_24
04-05-2010, 10:06 PM
Yeah and you think a 3GB cap is bad? :lol: I used to have Go which had a 1GB cap...

Basically it was just dialup with the ability to use the phone at the same time (once the cap was used, they put the speed down to 64k)