PDA

View Full Version : Anyone here use or has used PearPC?



nedkelly
04-03-2010, 01:58 PM
I am trying to set up PearPC on my pc in my sig and am having troubles, and the forum for PearPC is mostly american which means I would have to wait until tomorrow for a reply. So I was told to post here as well by johcar in chat area.

Speedy Gonzales
04-03-2010, 02:03 PM
Its dead now isnt it? And its 6 yrs old

nedkelly
04-03-2010, 02:13 PM
Dont think so. On their forums there were threads started in 2010. So does that mean you have used it speedy?

Speedy Gonzales
04-03-2010, 02:15 PM
No never used it. But by the looks of it nothing has been done since 2004/05. Even tho there's posts from 2010, is anyone answering them?

Aurealis_
04-03-2010, 02:21 PM
I am trying to set up PearPC on my pc in my sig and am having troubles, and the forum for PearPC is mostly american which means I would have to wait until tomorrow for a reply. So I was told to post here as well by johcar in chat area.

Development for this project stopped in 2005 by the looks of it. I once used this ages ago in its earliest iteration for 2004... However, I only used it briefly so I'm not sure what's what anymore. What is going wrong for you in your installation?

-logan.

nedkelly
04-03-2010, 02:21 PM
hmm not sure, there are heaps of views. Oh well was just hoping someone was or had used it and got it to work.

nedkelly
04-03-2010, 02:25 PM
trying to start it up to install get this screen http://i741.photobucket.com/albums/xx58/nedkelly348/Pearpc.jpg
I think I have only seen this once on a mac and that was ages ago.

nedkelly
04-03-2010, 02:25 PM
I might try panther and see what happens. Trying tiger right now

nedkelly
04-03-2010, 04:59 PM
Ok figured it out. The image that I made on my mac of the tiger dvd could not be read by PearPC. Wrong format.