PDA

View Full Version : NOD32 changing settings - basic quest



ktee
08-01-2010, 01:11 PM
Have above which works fine, want to change time it runs but it offers me a choice not really sure about so I'll ask before I ignore or tick box.

Go into Tools/ Schedular/planner
“On-demand Comp scan” Lauch time”

Follow all steps only changing the time then do finish.
A box then comes up with “custom scan“ showing all folders ticked

Should I just leave it unticked and go ok.
Whats implication of ticking it.

wainuitech
08-01-2010, 02:44 PM
If you mean this button Highlighted (http://www.imagef1.net.nz/files/Scan.jpg) then leave it unticked, the rest should be ticked as shown.

What you should do, is click on the Setup button - go to Object & options, tick all boxes, then go to Cleaning and move slider to Strict. Then click Save.


want to change time it runs but it offers me a choice not really sure about so I'll ask before I ignore or tick box.
Simple enough - Set time and day (http://www.imagef1.net.nz/files/Time.jpg) The next step after that I always select " run Task soon as Possible", that way if the computer is not on at the time, it will scan next time its turned on.

ktee
08-01-2010, 03:02 PM
Yes thats the button. - Dont appear to have an option called Object and options.
I went into using Tools icon on left, then picked scheduler, then rightclicked on line that said On demand, then picked edit, and followed through all the wizard options, only changing time, till I got to the button u highlighted.

If I click on set up icon (on left )option " Object & option " not there
If I click on set up Drop down word (top right pg) option " Object & option " not there

Is it okay to go in the way I did ?? many thanks

Also cant see any slider to move to strict, cant see strict

ktee
08-01-2010, 03:20 PM
Sorry got it now.
You mean the setup button below the " scan without cleaning"
Not the Set up buttons if I start again.

New Tui billboard
I notice Ive been a member longer than you and I know so much more
yea right!!

Ta


Quote "then go to Cleaning and move slider to Strict. Then click Save."

My option is only Default, ok to click that

wainuitech
08-01-2010, 04:18 PM
to set the Options - Follow the Arrows (http://www.imagef1.net.nz/files/Path1262924252.jpg)- Once you click the second OK button , the schedule will appear in the planner options.

ktee
08-01-2010, 05:52 PM
Many thanks, done now
very clever, will asking how you do those brown arrows another time

wainuitech
08-01-2010, 06:46 PM
:lol: Draw on screen and you get brown arrows :p

Nahhhh Seriously, its part of the many tools in my screen capture program I use, Ashampoo Snap 3 (http://www2.ashampoo.com/webcache/html/1/product_2_0324___USD.htm)