PDA

View Full Version : Honeypot Network



nedkelly
03-01-2010, 10:20 PM
Has any one ever set up a honey pot?

wainuitech
03-01-2010, 11:28 PM
Just curious -- What sort of software are you going to be using to capture information, and what are you going to do with the info.

nedkelly
04-01-2010, 08:56 AM
Dont really Know.
Mate told me that setting up a honeypot might catch who ever is trying to get into my network.
Was looking around and saw that you can set up a linux box.

Chilling_Silence
04-01-2010, 09:10 AM
http://en.wikipedia.org/wiki/Honeypot_(computing)

For the average person, it's not generally the sorta thing they'd dive into. That said, if you want to setup like a spam honeypot, then why not?