PDA

View Full Version : Sleep mode



Cicero
20-11-2009, 12:44 PM
The other day I lost where setting sleep mode was.

Now it won't go into sleep mode,having taken great care to set it right.
The only thing I have done since then is to install a new cordless keyboard and mouse.

What could the matter be?

Renmoo
20-11-2009, 07:13 PM
Tried system restore?

Cicero
21-11-2009, 06:17 PM
Gave that a try Jamo,but to know avail.

I may have to take to shutting down at night!

Espresso_Addict
21-11-2009, 06:43 PM
Why not dive back into your power settings and see if its still set to stand by