PDA

View Full Version : Size, AOE2 & IE7



mathsgood
20-10-2009, 06:24 PM
Hey does anyone know what is the size for the Windows XP Pro Corp CD?
What about the Office Ultimate 2007 CD without Business Contact Manager?
What about the Microsoft Plus! for XP CD?

And does anyone know why whenever I start AOE2 AOK& The Conquerors I see instead of Microsoft Ensemble Studios I see "MYTH" (http://www.gigasize.com/get.php?d=n38grsrw08d).

And finally can you install IE7 inside a Windows XP Pro Corp inside VMware Workstation 6.5?

:thanks

Speedy Gonzales
20-10-2009, 06:35 PM
Dont ask about pirated software - XP Corp. Read the rules

mathsgood
20-10-2009, 06:39 PM
Dont ask about pirated software - XP Corp. Read the rules

Is XP Pro Corp Pirated?
I never knew that.

Speedy Gonzales
20-10-2009, 06:39 PM
You know now

Blam
20-10-2009, 06:44 PM
Is XP Pro Corp Pirated?
I never knew that.

It wasn't. Until the key got leaked out...

Jen
20-10-2009, 07:32 PM
Hey does anyone know what is the size for the Windows XP Pro Corp CD?
What about the Office Ultimate 2007 CD without Business Contact Manager?
What about the Microsoft Plus! for XP CD?What are you doing with a XP Pro Corp installation if you are not a business? If you have the original XP Pro Corp CD, then you would already know the file size ....

This thread is closed. If you can convince me via PM you are not asking about pirated software, then I will reopen this thread. However, viewing your posting history you do seem to have many questions related to using non-genuine software.