PDA

View Full Version : PF1 and FF



gary67
20-10-2009, 07:01 AM
Anyone else not able to access the site this morning using FF? :(

B.M.
20-10-2009, 07:03 AM
Anyone else not able to access the site this morning using FF? :(

Fine here (Mount Maunganui)

somebody
20-10-2009, 07:17 AM
Fine here

pcuser42
20-10-2009, 07:33 AM
All fine here. Any error messages?

MushHead
20-10-2009, 08:32 AM
I think there's some ad servers under strain somewhere. I'd turned off NoScript temporarily yesterday to look at a site I was having trouble logging in to. First thing today I couldn't read this thread until I'd reverted NoScript back to normal, now it's working fine.

wratterus
20-10-2009, 08:50 AM
Yep, with Bletch's script running it's fine, but rather slow if all the ads are loading as well.

wainuitech
20-10-2009, 08:55 AM
Fine here in wgtn.

BUT I do notice that I cant get into google, tried 3 browsers, on two PC's :crying

Blam
20-10-2009, 09:25 AM
Fine here in wgtn.

BUT I do notice that I cant get into google, tried 3 browsers, on two PC's :crying

Fine for me.

DNS possibly?

wainuitech
20-10-2009, 09:32 AM
Its come right now :thumbs: I could get in Via googles IP address only.

kjaada
20-10-2009, 10:07 AM
Anyone else not able to access the site this morning using FF? :(
I am also in NN.No problems at all on PF1 from 4am to now with frequent visits.
Bit of a problem last night with Stoke substation fire but I managed with my
gas powered lappy LOL

gary67
20-10-2009, 05:22 PM
Odd it definitely would not connect this morning all other sites were fine though so used IE to post the thread before going off to work. All seems to be back to normal this evening though. I am in the hospital area and we got put back on fairly quickly last night. Wonder if Wratty was out in Mot