PDA

View Full Version : Nortons Antivirus update problem???



15-07-2001, 12:14 AM
I have Nortons Antivirus on my computer (it came with it) it says that it is version 4.9 can I get this updated??? The automatic update doesn't work.

Should I have a disk/CD for Nortons Antivirus since the manufacturer of my computer (PC company) put it there???

15-07-2001, 12:45 AM
what error messages are you getting when you try to update???

also see symantec's help site it is very usefull and yes they do acctual email replies back;-)

15-07-2001, 12:51 AM
I don't know what you mean by didn't work, but I had the same problem with McAfee Antivirus. The upgrade from v3 to 4 killed the installed version and the company hadn't given me an install disk, and had recently gone out of business.
Any way, goto the company to try and get the disk which they should have given you.

15-07-2001, 09:42 PM
Welcome to the joys of bundled software, most likely you have an OEM version of nortons antivirus. The software for it is most probably contained within your recovery CD(s), but you will not have a full version disc.
Also are you trying to update the programme or the virus definitions??