PDA

View Full Version : How to uncap internet?



Cheezels
16-08-2009, 10:34 PM
Does anyone know how to uncap xtra broadband. I'm dling at a maximum of dialup speed and its soooooooooooooooooo slow. Is there anyway to uncap it for free?

Trev
16-08-2009, 10:37 PM
Ummmm probably no.
:)

Cheezels
16-08-2009, 10:42 PM
Damn, xtra doesnt offer those 1GB packs :\

wainuitech
16-08-2009, 10:53 PM
Sounds like you need a better plan suited to your requirements.