PDA

View Full Version : Dual Channel RAM



qazwsxokmijn
07-08-2009, 09:33 PM
I'm thinking of getting 4GB of Ballistix Tracers, comprising of 2x 2x1GB sets. The problem is one set is 800MHz and the other 1000MHz. Assuming the 800MHz modules can overclock to 1000MHz and set both sets' timings similarly, will I still retain the dual channel mode?

hueybot3000
08-08-2009, 01:05 AM
I think youd lose dual channel wouldnt you. given that they would be running different ratios

Blam
08-08-2009, 01:13 AM
Not AFAIK...

They have to be identical sticks..