PDA

View Full Version : Downloaded SP2 for Vista now cannot print



theother1
16-06-2009, 04:55 PM
As it says.
I use a network printer via ethernet and since I downloaded SP2 I cannot print. Just says that the documents are queued!!!!!!
Have checked and "pause printing" is not ticked.

Speedy Gonzales
16-06-2009, 04:58 PM
You should have added this to the other thread. Check the ip / settings etc

theother1
16-06-2009, 05:17 PM
Thanks Speedy,
Ummm! how do I check the printers IP settings?:confused:

Speedy Gonzales
16-06-2009, 05:23 PM
Well who set it up in the first place?

theother1
16-06-2009, 05:36 PM
some guy came in from Canon. It is the office printer>

theother1
16-06-2009, 05:53 PM
OK all fixed. I deleted it and reinstalled it
Thanks again Speedy

Speedy Gonzales
16-06-2009, 10:17 PM
Cool !