PDA

View Full Version : start box search failed to initialize after sp2



Roger Hunt
06-06-2009, 12:19 PM
I installed sp2 for vista through the updates and my computer slowed to a crawl the search function in all windows "failed to initialize" I used system restore to remove it again and then defraged both the reg and disc. sweet again I have tried to install it twice but will now wait a month or so.

Blam
06-06-2009, 12:30 PM
Eh?

Did you disable all AVs during installation?

Weird. Haven't heard any problems with Sp2 so far

Blam

Agent_24
06-06-2009, 10:06 PM
I never like installing servicepacks on a used system, prefer to slipstream them, then reinstall, if I can.

Sounds like something is conflicting or there was something wrong with your windows to begin with.

Not sure what you can try but "sfc /scannow" might help (does this still work in Vista?)