Results 1 to 6 of 6

Thread: Strange problem

  1. #1
    Senior Member JJJJJ's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Rotorua
    Posts
    3,322

    Exclamation Strange problem

    I insert the setup disk for my ASUS P5B-E motherboard.
    I click on driver installation wizard.
    I immediately get a pop up. "Error 2- cannot execute G:\Bin\ASUSInstALL\InstAll.exe 00"

    I have tried starting by clicking on the executable.
    I have downloaded the driver file from Asus web site.

    Nothing works
    Jack GOF.

  2. #2
    Member
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Taupo
    Posts
    42,195

    Default Re: Strange problem

    Sounds like something in the background thats running is stuffing things up.

    Anything like Spyware doctor / teatimer running in the background??

    if they are, kill them
    Last edited by Speedy Gonzales; 19-03-2008 at 02:46 PM.

  3. #3
    Member darroll's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    oregon
    Posts
    94

    Default Re: Strange problem

    Is this a new install?
    If it is check out your DVD cabling.
    Check out your BIOS to insure your Hard Drive and CD are enabled.
    In other words, we need more information.
    d

  4. #4
    Senior Member pctek's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Among the tea trees
    Posts
    21,479

    Default Re: Strange problem

    Quote Originally Posted by JJJJJ View Post
    I insert the setup disk for my ASUS P5B-E motherboard.
    I click on driver installation wizard.
    I immediately get a pop up. "Error 2- cannot execute G:\Bin\ASUSInstALL\InstAll.exe 00"
    Tried them one at a time? From the menu?

  5. #5
    Senior Member JJJJJ's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Rotorua
    Posts
    3,322

    Default Re: Strange problem

    OK the full story.
    I recently uninstalled winxp. I deep formatted my c: drive
    I re-installed xp.
    I tried to install the MB drivers but got the message (error-2 etc) However the drivers seem to still be loaded. Internet self connected again and everything seemed to be working . Device manager says all OK.

    Since my earlier post I have turned off Spyware doctor. I have unticked all entries in startup and in services. Just left on my vid card. I have turned off my second monitor. I now only have 14 necessary services running. I have tried in safe mode.
    All with negative results.

    What do I try next?
    Jack
    Jack GOF.

  6. #6
    Member
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Taupo
    Posts
    42,195

    Default Re: Strange problem

    What driver installation wizard? XP's??

    If you're trying to add exe files to the driver install wizard, thats probably why this error is coming up.

    If theres an install.exe file or setup.exe on the cd or download site.

    You double click on the exe file, so the drivers install.

    Did you do this ? And if any files are zipped, unzip them first.

Similar Threads

  1. Strange problem
    By jimjam in forum PressF1
    Replies: 12
    Last Post: 27-05-2007, 09:36 PM
  2. Strange problem (please help!!)
    By Chapagne in forum PressF1
    Replies: 7
    Last Post: 13-12-2006, 09:49 AM
  3. Strange Problem with GPU or CPU!?
    By hillboy89 in forum PressF1
    Replies: 5
    Last Post: 13-01-2006, 01:38 PM
  4. Strange problem with partition on 2nd HDD
    By braindead in forum PressF1
    Replies: 5
    Last Post: 22-07-2005, 04:01 PM
  5. Very strange problem
    By fritz in forum PressF1
    Replies: 4
    Last Post: 27-09-2002, 07:56 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •