Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Member
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Christchurch
    Posts
    180

    Smile opening ports for bitlord

    can any1 help me it said on torrent reactor to speed up downloads to open up ports 6881 - 6899 d link dsl 302g modem i tried to do it as they said but nothing has seemed to change can any one help me out please

  2. #2
    Senior Member Nyuuji's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Franklin
    Posts
    430

    Default Re: opening ports for bitlord

    Although this link pertains to Azureus, it is the same for any Bittorrent program.
    http://azureus.aelitis.com/wiki/inde...is_blacklisted

    "Censorship is telling a man he can't have a steak just because a baby can't chew it." - Mark Twain

  3. #3
    --:-- Murray P's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Welly
    Posts
    2,961

    Default Re: opening ports for bitlord

    And after you've had a look at Nyuuji's link, you might like to go here, choose your router, then the bittorrent client.

Similar Threads

  1. opening ports for telecoms 302g
    By rawkus1020 in forum PressF1
    Replies: 7
    Last Post: 03-09-2006, 08:56 PM
  2. to get the most out of bitlord
    By rawkus1020 in forum PressF1
    Replies: 5
    Last Post: 24-08-2006, 08:45 AM
  3. Opening ports on a router?
    By bigmit37 in forum PressF1
    Replies: 1
    Last Post: 17-08-2005, 06:04 PM
  4. opening ports for dick smith router
    By yoho in forum PressF1
    Replies: 6
    Last Post: 17-07-2004, 06:44 PM
  5. opening ports for dick smith router
    By yoho in forum PressF1
    Replies: 0
    Last Post: 17-07-2004, 12:02 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •