Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Dunedin
    Posts
    765

    Default McFee Firewall I think??

    Friend with MeFee product. I have never used it and going by this experience never will. Ever time a user goes to use internet they have to login to McFee with Windows password. I have found and disabled the option but after restart comes back. Any idea how to stop this before I uninstall McFee. It is driving my friend mad.

  2. #2
    Senior Member sal's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    New Zealand
    Posts
    1,425

    Default Re: McFee Firewall I think??

    McFee lol. McCafe, I mean McAfee.
    Consider it...umm █████

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Dunedin
    Posts
    765

    Default Re: McFee Firewall I think??

    Quote Originally Posted by sal
    McFee lol. McCafe, I mean McAfee.
    OK so I speelt itt rong tice. big deel. Still looking for an aswer!!

  4. #4
    Member
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    NZ
    Posts
    42,740

    Default Re: McFee Firewall I think??

    Did the Mcafee Firewall install have an option for all users / or just one person / Me?? When u / he installed it?

    If so, whoever installed the firewall, did they select all users, when they installed it?? Not just one person ? Me (The main user / Admin)?

    I've never heard of any firewall asking for a windows login, tho this could be the reason why.
    Last edited by Speedy Gonzales; 11-04-2005 at 08:29 AM.

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Dunedin
    Posts
    765

    Default Re: McFee Firewall I think??

    It is a new Dell and they purchased the Mcafee software as part of the package and came installed. I may just uninstall it and reinstall and see what happens.

    What it does is opens a Mcafee window the first time the user goes to the net with the user name already in the correct field and have to put in the users windows password. There is no option to remember password and I have looked through the settings and found the option to disable. Using the administrator password to disable the option works fine until the PC is restarted and back to square one again.

  6. #6
    Member
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    NZ
    Posts
    42,740

    Default Re: McFee Firewall I think??

    I would contact Mcafee themselves by email, and see if they can help you out.

    By the looks of it, not many people on this forum use this firewall.

Similar Threads

  1. Adsl modem firewall, v zone alarm firewall
    By supergran in forum PressF1
    Replies: 13
    Last Post: 07-08-2006, 07:42 PM
  2. Which is the best firewall?
    By Ninjabear in forum PressF1
    Replies: 11
    Last Post: 29-07-2005, 09:04 PM
  3. Firewall help
    By Zendon in forum PressF1
    Replies: 6
    Last Post: 25-03-2005, 06:34 AM
  4. Replies: 9
    Last Post: 02-08-2004, 07:52 PM
  5. Replies: 20
    Last Post: 27-05-2003, 09:37 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •