Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Office 10

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    27

    Smile Office 10

    I have just installed Office 10 on my Vista computer and when I try to use Word Excel or any other program on office I get this message pop up.

    C:\Program Files \Microsoft Office\Office14\WINWORD.EXE
    With Excel SAME................................ \Excel.EXE

    This file does not have a program associated with it for performing this action. Create an association in the SET Associations Control panel.

    I've been into Control Panel ( Set Associations) and I'm lost " I'm not a computer wizz!!!"

    Any help would be great.

    Cheers

  2. #2
    Member
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Taupo
    Posts
    42,195

    Default Re: Office 10

    Do any programs (besides office programs) run if you double click on them?? If they dont it sounds like something is borked somewhere. What version of windows is installed? Was a previous version of office installed??
    Last edited by Speedy Gonzales; 15-04-2012 at 03:06 PM.

  3. #3
    Got vtec? Alex B's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Dunedin
    Posts
    1,227

    Default Re: Office 10

    Reinstall office 2010.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    27

    Default Re: Office 10

    Have re-installed twice, same each time.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    27

    Default Re: Office 10

    Vista, office 2003, that I have removed. Office 03 work great!!

  6. #6
    Computer Technician wainuitech's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Wellington
    Posts
    19,275

    Default Re: Office 10

    For some reason it looks like the file associations are screwed up, try resetting them - Described how here

    Have you actually set them correctly.

    Simple way to tell, right click a word document, open with, select MS Word - should open.
    MURPHIES LAW THOUGH ILLOGICAL as per NORMAL IS ACTUALLY THE MOST LOGICAL SOLUTION OF ALL.

    New Forum

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    27

    Default Re: Office 10

    Tried right click on word doc to open with ms word, didn't open and still came up with same error message. might forget about MS office 10 !!

  8. #8
    Senior Member pctek's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Among the tea trees
    Posts
    21,479

    Default Re: Office 10

    Uninstall it. Disable UAC, then reinstall it.
    wipe your paws.

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    27

    Default Re: Office 10

    Thanks for trying to help. Uninstall it. Disable UAC, then reinstall it again. Still doing the same thing. Might go back to office 2003.

  10. #10
    Correct my English!
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Cycling, Running or Swimming in Hawkes Bay
    Posts
    6,222

    Default Re: Office 10

    Is your Windows 32-bit or 64-bit based? If it is the latter, the correct pathway could be "C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office14\WINWORD.EXE"?

    Free, 24/7 telephone health advice service | Healthline - 0800 611 116

    Smoking KILLS. Don't let your life be ruled by cigarettes. | Quitline - 0800 778 778 ‎

    Join the unofficial PressF1 WCG team!



Similar Threads

  1. Office 2007 to Office 2010 Upgrade
    By wainuitech in forum PressF1
    Replies: 38
    Last Post: 24-07-2010, 04:53 PM
  2. Replies: 4
    Last Post: 17-08-2004, 04:42 PM
  3. Replies: 6
    Last Post: 12-08-2003, 11:55 AM
  4. Replies: 13
    Last Post: 16-09-2002, 10:55 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: 02-10-1998, 12:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •