PDA

View Full Version : AGP aperture size set too low?



memphis
22-11-2005, 06:41 PM
Hi there,I installed Far Cry on my computer and it said my AGP Aperture size was set too low. :(

I can play the game fine and with no problems but I would like to fix it as it may make playing the game better.

Could you please tell me where/how to fix this please.

Thank you. :thumbs:

Prescott
22-11-2005, 06:45 PM
reboot pc, press del to get into bios,and its somewhere in there, not sure which menu but you will know when yoiu find it, set it to about 128mb

memphis
22-11-2005, 08:15 PM
Thanks for that,however I went into the bios and there was nothing there for the agp aperture size,I could change the card from 4x,8x,auto. :dogeye:

My motherboard is a Gigabyte K8NSNXP-939 NForce 3 Ultra chipset,with a Award Bios.

My graphics card is a GF6800 Trinity, Albatron if that helps.

I have heard before that Gigabyte have a secret bios option or something is that true,I dont know? :(

Metla
22-11-2005, 08:43 PM
ctrl+f1 while in the bios will add a heap more options.