PDA

View Full Version : Norton AV



Martina
19-08-2003, 09:44 PM
Something wrong with my Norton AV 2002. When I click on Live Update I get an unusual window with Live Update Express and the message Connecting to Symantec Live Update but it isn't accessing the Internet. When I click Start (in the Live Update window) it just sits there dumb as. please, what have I done wrong now???

tweak\'e
19-08-2003, 10:29 PM
sounds like someones played with the liveupdate settings. go to control panel/ symantec live update and select interactive mode. also check the internet settings optoins.

Martina
19-08-2003, 10:42 PM
Thanks Tweak'e the first option worked like a charm. Can't blame anyone but me for the stuff-up. IOU1