PDA

View Full Version : TIVO



ianhnz
26-09-2010, 02:09 PM
Hi all.

Looking at alternatives, for free to air telly.
:help:
Latest seems to be Tivo.

My question is, can you have, multi room as you can with sky?

If not are there any, not too techno way of doing Tivo in more than one room/TV set?

Thanks,

Ian.:clap

feersumendjinn
26-09-2010, 02:33 PM
One channel output at a time per Tivo box as far as I know, you could split the output (HDMI, component or composite video plus audio etc) to other rooms by cable or radio.
http://www.dse.co.nz/dse.shop/en/product/L0205
Also make sure you get a good UHF signal to ensure good Freeview reception on your Tivo.

chiefnz
26-09-2010, 03:26 PM
Not too sure if this will do what you want... but it does say multi room viewing?

TIVO Home Networking Package (https://shop.mytivo.co.nz/online/range/home-networking-package)

Hope that helps.

Cheers,

ianhnz
26-09-2010, 05:31 PM
Not too sure if this will do what you want... but it does say multi room viewing?

TIVO Home Networking Package (https://shop.mytivo.co.nz/online/range/home-networking-package)

Hope that helps.

Cheers,

Yep, seems like it, as it says, Home Networking Package enables: * Multi-Room Viewing

Wondering how and if u can get in this country...

ianhnz
26-09-2010, 05:33 PM
One channel output at a time per Tivo box as far as I know, you could split the output (HDMI, component or composite video plus audio etc) to other rooms by cable or radio.
http://www.dse.co.nz/dse.shop/en/product/L0205
Also make sure you get a good UHF signal to ensure good Freeview reception on your Tivo.

Yep, seen that, but don't have NZ$ 149:mad: